Det här händer på Visthuset!

På mötesplatsen Visthuset genomför vi många evenemang både vår höst och vinter. Här kan du läsa om våra aktuella och kommande aktiviteter.

Vårens konstrunda i Töreboda

Konstrunda
21
Apr

Nu är dags för vårens konstrunda i Töreboda! Fler konstnärer än någonsin ställer ut och vi är särkskilt stolta över att kunna presentera flera unga utställare!


Lördag och söndag 21-22 april öppnar Törebodas konstnärer sina ateljéer för allmänheten. Rundan startar du hos den konstnären som passar bäst. På Töreboda kommunhus hittar du Ezzard Keymer och Paula Obenius. På Café Visthuset ställer Maria Karlsson och och Daniel Fleur ut tillsammans med Clara Hallenberg, Raghad och Rasha. Där finns även karta och information om alla konstnärerna som ställer ut i sina ateljeer i och runt om Töreboda, samt en samlingsutställning.

Konstrundan anordnas gemensamt av Cafe Visthuset, Töreboda Konstförening och alla konstnärer.

Utställare 2018
Ezzard Keymer
Paula Obenius
Maria Karlsson
Josefine Olsson
Marianne Ljungström
Birgitta Hedlund
Sonia Monica
Daniel Fleur
Caroline Roos
Christina Jonsson
Anneli Malmberg
Jan Axelsson
Therese Larsson
Göran Karlsson
Clara Hallenberg
Raghad Safar
Rasha Safar

Välkommen!

Visthusets vårloppis

Loppis på Visthuset
05
Maj

Visthuset bjuder återigen in till vårloppis! Är du en sån som bara älskar att åka runt och fynda på loppisar? Eller är du på jakt efter något särskilt? Är ditt hem fyllt till brädden av loppisprylar?


Den 5 maj anordnas Visthusets Vårloppis för sjätte året i rad! Vi har öppet caféet med riktigt gott kaffe, goa kakor, glass och våfflor. Dessutom har vi våra lättare luncher.

VILL DU STÄLLA UT? Passa på att gör en vårrensning och ta med dig saker som vill hitta en ny ägare. Ta med ett bord eller sälj från bakluckan! Det är gratis att vara med men föranmälan krävs. Bord finns att hyra. 100:- / bord (förbokas)

Är du intresserad av att ställa ut? Kontakta oss här på Facebook eller skicka mejl till info@cafevisthuset.se. Du kan också ringa oss på 0506 - 77 75 50.

Passa på att tipsa dina vänner och dela evenemanget!

Välkommen!